Novi Sad
21.09.2023.
11:13 > 15:24
Vlasnik ugostiteljskog lokala u Sremskim Karlovcima Nenad Savić kaže za 021.rs da je JKP "Belilo" pomerilo tezge unutar pijace kako bi meštani mogli bez problema da prolaze.
  • Sunčica

    22.09.2023 18:01
    Bermet
    Pa i Bermet nam je "oduzeo" pešački deo uz zgradu ... prve godine od otvaranja bilo prolazno, druge stavili žardinjeru, treče stavili 2 žardinjere i na kraju zatvorili pola centra... niko se nije bunio
  • Ортодоксна мештанка

    22.09.2023 14:33
    О чему дивснимо
    О власнику, знамо све, без комемтара
    О ЈКП "Белило" дозвола за заузеће заједничког (не јавног) простора грађана Карловаца није у надлежности ЈКП, не треба им пребацива врућ кромпир.
    О Општинском руководству, треба их променити,нису у стању да воде рачуна о Ватошкој пијаци част изузецима, (у Часне изузетке не спадају председник Општине и Скупштине) за то смо ми криви кад не разли-кујемо у владајућој партији жито од кукоља
  • Nada

    21.09.2023 22:44
    Ima i gore
    Dodjite na Petrovaradinsku pijacu da vidite cirkus. Od praznih gajbi poredjanih po tezgama pa do suzenih prolaza izmedju tezgi. O prljavstini, kerovima i mackama da ne govorim.
  • Steva

    21.09.2023 15:38
    oj srrbijo med šljivama
    Nedavno je Karlovaćka opština napravila ogradu oko pijce,znate li zašto ? Pa da se nebi tu van pijačnog termina okupljali nakomani,pijanice i psi lutalice i zagađivali prostor za prodaju voća, povrća i ostalih proizvoda,a sada gle čuda najedanput se postavlja bašta pored kafane koja je trebala da bude odavno zatvorena ili preimenovana za prodaju mlečnih prizvoda u rashladnim vitrinama,štaće nasred pijace kafana,zar ih nema dovoljno u samom gradu ?
  • Aleksej

    21.09.2023 14:56
    Projekat???
    Dali postoji projekat i ko je sebi dao za pravo da vrsi izmenu projekta? Ako tako moze, onda nam projekti i izmene kao i njihova odobrenja, vise nisu potrebni.
  • Milana

    21.09.2023 14:49
    Tako je i na NS pijacama
    Ljudi se jedva provlače između tezgi, pogotovo sa kolicima.
    Tržnica dozvoljava "proširenje" tezgi po 40-50cm sa obe strane, što sužava prostor za kupce. Vikendom je nemoguće proći od gužve. To je višegodišnji problem koji vlast i tržnica tolerišu($)?
  • Novosadjanin

    21.09.2023 13:42
    Nimalo lepo
    Vlasnik dobio sve potrebne dozvole a trotoar, kao i u vecem delu N. Sada, suzen za prolaz. Taj ko izdaje dozvole nije sigurno prosao delom gde de nalazi "bircuz" za koji je izdao dozvolu. Lepi, veliki, siroki trotoari unakazeni i okupirani cardama koje su ulavnom prazne, ali velika kvadratura okupirana. Nameste to tako da bude blizu matici restoranskoj da konobari imaju manje praznog hoda a vrata maticnog restorana se po pravili otvaraju na ulicu pa pesaci moraju postrance da se provlace kao napr. u ulici Brace Bajica gde su baste okupirale ceo prostor oko lepog novog N kompleksa zgrada, Ruglo!!!
  • Dzoni

    21.09.2023 13:29
    Napredni,napredni i napredno dokle???
  • Zemlja čudesa

    21.09.2023 12:53
    Zaista sam zainteresovan da vidim sliku četiri odrasle osobe kako stoje jedna do druge između ove "bašte" i tezge, na metar širine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna